超级苹果网

搜索
楼主: moving-home

(内附多幅实拍)大,小货车搬家,伦敦各大机场接送机,包车服务(18年安全无事故驾驶经验,第一家也是唯一一家在同行业中被苹果评为信誉商家)

七品知县

从伦敦搬家到纽卡斯尔。东西不少。。。
shinoboy@hotmail.com 想问下价钱

二品河运总督

LZ人超好!价格又公道 又热情!搬过那么多次家,这次的是最好的了 谢谢!!!!! 下次还找你哈~ 祝:生意兴隆!

六品通判

rebeccahll于2006-06-01写道:

LZ人超好!价格又公道 又热情!搬过那么多次家,这次的是最好的了 谢谢!!!!! 下次还找你哈~ 祝:生意兴隆!

Thank you mm rebecca. I am glad you happy with it.

RococoDuke(流行VIP)

从NOTTINGHAM到LONDON 2区多少钱?6.12走,我们自己过去,你只拉东西就成,不算很多

六品通判

nonapple于2006-06-06写道:

从NOTTINGHAM到LONDON 2区多少钱?6.12走,我们自己过去,你只拉东西就成,不算很多

Please give us a call or leave your contact number, then we will get back to you ASAP. Thx....
[ 编辑 moving-home 在 07-12-30 06:09 ]

六品通判

moving-home于2006-06-06写道:

nonapple于2006-06-06写道:

could you let me know the postcode please, then i can find out how far it is.
If you are not driving and have two people, you can come with the Van, save you some money for the train tickets.

pm la

二品河运总督

顶上去
楼主人很好噢

八品主薄

楼主,请问从伦敦到曼城要多少钱?

六品通判

applepeipei于2006-06-14写道:

楼主,请问从伦敦到曼城要多少钱?

Pm me the date you want to move and the post code of both side please, thx for asking.