广东的朋友得闲出黎饮杯茶,食个包啦

好啊,无聊稳我啦!!!!

我都无聊啊。呵呵。点联络啊?有兴趣可以联络我。email系[email protected]

于 2004-02-07 03:25, cityzz 写:

于 2004-02-07 01:22, Beyond9319 写:

苹果上便广东人超多,不过好似都几分散下,我都系广东噶,得闲联络下啦

我都系广东o既,深圳。。。。。。

你好你好,得闲联络一齐无聊下啦

于 2004-02-07 09:27, leva 写:

于 2004-02-07 09:15, spring 写:

于 2004-02-06 21:56, leva 写:

于 2004-02-06 09:26, spring 写:

我系广州既,楼主呢?交个朋友

好啊,你系边啊,得闲一起玩啦

Southampton咯,楼主你呢?

london哦, 好远,但还是可以玩玩的,

ok远啦,都吾算太远,交通都算方便。楼主几时来呢边玩啊?或者搞下广东人聚会咯,记得叫埋我啊。

佛山~~~~~

我来自香港,家乡在广东,可以加入吗???

我系广州既,宜家系曼城,得闲出来玩啦!!!

深圳 in Guildford!

于 2004-02-09 01:47, spring 写:

于 2004-02-07 09:27, leva 写:

于 2004-02-07 09:15, spring 写:

于 2004-02-06 21:56, leva 写:

于 2004-02-06 09:26, spring 写:

我系广州既,楼主呢?交个朋友

好啊,你系边啊,得闲一起玩啦

Southampton咯,楼主你呢?

london哦, 好远,但还是可以玩玩的,

ok远啦,都吾算太远,交通都算方便。楼主几时来呢边玩啊?或者搞下广东人聚会咯,记得叫埋我啊。

我系珠海架。。。有没珠海人系德国架???

拜码头

广州噶

享LONDON~~~

欢迎,欢迎。

继续保持联络啊。

于 2004-02-16 21:20, imagine_tim 写:

我来自香港,家乡在广东,可以加入吗???

梗系得啦,欢迎之至。

我是土生土长的广州人,精通粤语,国语…英语就还是不拿出来见人了~~怎么联络呢?

我系深圳架,依家系伦敦

我吾系广东既,我系纯属凑热闹, 系米呀。。。

得闲聚聚,无意见概举手。

于 2004-02-23 02:00, TW 写:

是啊,欢迎啰。呵呵,还有谢谢“大哥”

广州人!!!!

在loughborough!!!

于 2004-02-23 04:27, leva 写:

于 2004-02-23 02:00, TW 写:

是啊,欢迎啰。呵呵,还有谢谢“大哥”

乖妹妹,你请客,呵呵,太乖了

哈~找到大本营了~开心丫~我系广州嘎~周末可能去伦敦拿机票,我响Essex噶Chelmsford,离伦敦都算好近下~ 广州嘎朋友有兴趣加我MSN啊,长期在线~ (msn见签名 :slight_smile: )

Page Title精美十二星座壁纸11