广东的朋友得闲出黎饮杯茶,食个包啦

于 2004-03-03 07:43, JerrysonO_o 写:

既然甘多广东人~不宜,7月系广州搞个聚会啊?大家点看啊?个时全世界放假阿~ 都系哩到好,自己人多。。。

vivienne_king你系中山嘎?

好啊!!!响应!!

哎~算了~没人响应啊。。。自己玩。。。

于 2004-03-04 00:49, JerrysonO_o 写:

哇!你当我透明架?!

于 2004-03-04 02:00, kaseen 写:

于 2004-03-04 00:49, JerrysonO_o 写:

哇!你当我透明架?!

得我地2个点聚啊。。。

于 2004-03-04 05:07, JerrysonO_o 写:

于 2004-03-04 02:00, kaseen 写:

哇!你当我透明架?!

得我地2个点聚啊。。。

感你咪稳多几个罗

哇!跌左落第二页啊

0甘侵埋我玩啦!

于 2004-03-08 04:03, whatsunny 写:

0甘侵埋我玩啦!

又多一个啦~ 你几时番广州啊?~ 现在系英国?

于 2004-03-08 04:03, whatsunny 写:

0甘侵埋我玩啦!

一起玩啦~!

我唔系几SURE,如果我7月前搞掂大学我就返,到时一齐聚一下,不过可能到时D机票会奇贵……

我系佛山的,但系我地点样联络啊??

QQ?MSN?定EMAIL都得!

我都是广州的!

我地可以用QQ里面的群/校友录联络,大家认为点啊!???喇唔该楼主比D意见啦!!!

快D快D。。。…

好似系个唔错既方法

呵呵~见到甘多广东人真系好开心~我系广州噶~楼上的建议我觉得好好啊~就用QQ群拉几好噶~我系广州噶~QQ:51137536 得闲大家联络下拉不过好可惜我a次暑假番吾到去啊~~><唯有等下次拉~希望个时大家仲想搞聚会~~~ --b

于 2004-03-21 21:47, LeeLee 写:

我地可以用QQ里面的群/校友录联络,大家认为点啊!???喇唔该楼主比D意见啦!!!

快D快D。。。…

呢个主意都唔错啵,不过点整架?

我广州嘎,边个summer番去?番到去咪可以联络下,聚下咯。我第一个报名。

同意啊,整个QQ群联络方便,不过我唔系广州人……

广州噶!支持,无问题!