广东的朋友得闲出黎饮杯茶,食个包啦

有无深圳架???广州既好多哦…

我QQ:14684023

add我啊!!!

呵呵

预埋我啊!!

我没QQ阿~~~ 不过4月同6月都会返去喔~

我都无qq啊

无就申请个啦

其实乜都得啦,番到广州就可以用手机啦.

不过点解个个都系英国GE?!-_-|||

唔好虾我啵…

嘻嘻~~有咩所谓哦~~大家都系广州人啊嘛~~

于 2004-02-26 18:51, Magic_Mushroom 写:

呵呵…………

唔知所有广东人一共有几多呢??

我系东莞概…………

睇左o甘耐,先见到一个东莞噶
真系失败
英国东莞人o甘少?

我又系东莞噶!!

好啊大家一起黎玩啦开心ING

甘多广州,不如我开个群罗或者校友录甘会方便D,苹果太慢啦~同意既顶下啦

于 2004-03-27 00:04, Eric_Lau 写:

甘多广州,不如我开个群罗或者校友录甘会方便D,苹果太慢啦~同意既顶下啦

赞成

边个做啊HEAD啊

于 2004-03-27 00:04, Eric_Lau 写:

梗係同意啦~不过点搞架?

QQ群系3222771,叫 海外广东型男索女大本营,有兴趣既朋友欢迎加入啦~~

[ 编辑者 Eric_Lau 于日期 27Mar04 ]

于 2004-03-27 12:55, Eric_Lau 写:

QQ群系3222771,叫 海外广东型男索女大本营,有兴趣既朋友欢迎加入啦~~

我加咗啦!不过唔G点用啊.

于 2004-03-27 12:55, Eric_Lau 写:

我加咗啦!不过唔G点用啊.

有甘多广州人咩英国???

我来左甘耐都系识得果两个咋!

顶顶先,顺德仔。

添加完成