你们没有看错!又是一张"广"交朋友的贴,继续我们的神话.....P70,71,72火锅加miko

又静鳃噶??!?!?!?!?

冇topic囉 :evil2:

seven0001于2006-10-13写道:

近排词穷 :cn01:

大家最近有没看到广东四会中学暴力事件, 那样也.我看完之后好心up 啊~~~~ :frowning: ,苹果之后是米删了这张贴?

butter_cheese于2006-10-13写道:

讲下圣诞做咩好啊??? :cn08:

faye_smile于2006-10-17写道:

想去其它地方哨下街~ :shy:
师姐捏?

holloween 都没到, 你叫讲圣诞节…恩…等我林林…可能会出土做文物挂~~~~~~~ :smiley:

仲未有plan啊…

vyhappy于2006-10-17写道:

大家最近有没看到广东四会中学暴力事件, 那样也.我看完之后好心up 啊~~~~ :frowning: ,苹果之后是米删了这张贴?
n年前嘅新闻啦。我之前仲睇过一个香港中学类似嘅暴力事件。 :cn01:

:cn17: 咩暴力事件啊?

米就是n年前广东四会中学暴力女生新闻咯… :cn01: ,再加一条就是, 我竟然连这个n年前新闻都不知道的新闻咯… :shy:

你地讲既系咪就系果个一群女既狂抽一个女既,还要距mop衫果个视频啊?!我真系估唔到,现在D女生为左D靓仔会甘暴力,都唔知D细路女点念既,唉~~ :cn01:

言归正传,我今日买左回国机票,回国玩番――――――――19日,无奈,呜呜呜~~~ :cn03:

exchange2523于2006-10-19写道:

你地讲既系咪就系果个一群女既狂抽一个女既,还要距mop衫果个视频啊?!我真系估唔到,现在D女生为左D靓仔会甘暴力,都唔知D细路女点念既,唉~~ :cn01:

言归正传,我今日买左回国机票,回国玩番――――――――19日,无奈,呜呜呜~~~ :cn03:
why?而家有假期咩?定系你…逃课!?

and, 我今日有些小唔爽… :-x
[ 编辑 butter_cheese 在 06-10-19 23:44 ]

butter_cheese于2006-10-19写道:

:cn17:

butter_cheese于2006-10-19写道:

exchange2523于2006-10-19写道:

why?而家有假期咩?定系你…逃课!?

[ 编辑 butter_cheese 在 06-10-19 23:44 ]

…发生咩事??

无乜嘅其实。俾老师k佐一野咯

butter_cheese于2006-10-23写道:

:cn04: 体罚 :cn17:

seven0001于2006-10-23写道:

butter_cheese于2006-10-23写道:

:cn04: 体罚 :cn17:
:cn14: nah…上课倾计俾老师批评 :cn01: …丢架…

:-o 咁个阿sir咪记得你囉 ~ 咁你咪唔可以走堂囉 :cry:

有冇系leeds0即广东人啊~